Inner Child Readings

 

Van nature heb ik een sterk ontwikkelde intuïtie. Deze zet ik in bij individuele sessies of readings. Door contact te maken met jouw Innerlijk Kind kan ik in gesprek komen met jouw Hogere Zelf. Daardoor krijg ik informatie die jij vanuit jouw hoofd niet altijd kunt bereiken. Door me op jouw Hogere Zelf af te stemmen kan ik als medium dienen tussen jouw Volwassen Zelf en je Innerlijk Kind en breng ik jullie in contact waardoor innerlijke blokkades of conflicten tot harmonie kunnen komen.

Wanneer jij een Inner Child Reading wilt werk ik op afstand met een kinderfoto die jij me (digitaal) doet toekomen en geef je mij een centrale vraag mee van waaruit ik kan werken. 

De reading doe ik op afstand. Dat kan omdat tijd en ruimte met deze manier niet van betekenis is.
Ik werk door  middel van automatisch schrift. Het is niet helpend voor mij om de persoon die gelezen wordt fysiek naast me te hebben. Het afstemmen op jou is voldoende en werkt het krachtigst.

De informatie die je van me krijgt heeft als doel helpend en ondersteunend te zijn in het proces waarin je nu zit.
Ik zal nooit informatie geven waar je last van kunt hebben of destructief is. De informatie kan wel flink binnen komen of je in een stroomversnelling helpen in jouw proces.

Na afloop van de reading werk ik alles uit en  stuur ik jou per e-mail een verslag van dat wat jouw Innerlijk Kind mij verteld heeft. 

Ik vraag vervolgens om een aantal dagen, max. een week de tijd te nemen om de informatie te laten bezinken en er op terug te komen bij mij. Soms is er nog verheldering nodig en dat wil ik dan ook geven door me nogmaals kort af te stemmen. Ik laat je pas “los” wanneer het voor jou goed voelt. Vanaf dan verwijder ik jouw gegevens weer.  Voor mij is het evalueren ook belangrijk om jou weer helemaal te kunnen loslaten.

De vraag van waaruit ik werk kan heel algemeen zijn, maar ook wat specifieker gericht. Bijvoorbeeld: “ik loop vaak vast in mijn werk, wat kan ik doen om dit te doorbreken?”, of “ik voel dat ik een andere weg op moet gaan in mijn leven, maar weet niet goed hoe”, of een thema, zoals Liefde, Geld, Familiegeheimen, ….
Ik wil bij je vraag niet te veel achtergrondinformatie ontvangen. Dat kan soms juist storend werken.

 

De dood hoeft niet altijd over fysieke dood te gaan. Het staat ook symbool voor transformatie. Door vanuit inzichten en intentie te transformeren gaat het oude dood en kan het nieuwe geboren worden.

 

Voor een Inner Child reading reken ik 75 euro plus 21% BTW. Ik stuur de factuur samen op met het verslag, wat betekent dat ik vooruit werk vanuit vertrouwen.

Heb je vragen over een Inner Child Reading? Voel je welkom om me te benaderen.

 

DOODNODIG maakt verschillende thema’s rondom de dood bespreekbaar met als doel de angstcultuur en taboesfeer te doorbreken. De angst en taboe kunnen dan getransformeerd worden naar een diepere wijsheid waarin de dood er gewoon mag zijn en waaruit we kunnen leren over liefde en het leven. Door te delen en van elkaar leren in onze kijk op en ervaring met de dood.
Ik ben ervan overtuigd dat we ons leven in volle potentie kunnen beleven wanneer we ook werkelijk aanvaarden dat de dood een onvermijdelijk deel van ons leven is.