Deelavonden: “Doodgewoon, delen over de dood”

Tijdens deze bijeenkomst gaan we delen over de dood, zonder oordeel en overtuiging van buitenaf. We kijken daarbij welke invloed de dood, in al haar facetten, heeft op ons dagelijks leven en in onze levenswijze. Hierbij streven we ernaar om vrij te raken van angst en taboe binnen dit thema. Door te delen bevrijden we onszelf van denkpatronen die vastzitten. We staan dan ook meer open om de ander te ontvangen in zijn of haar kwetsbaarheid binnen dit onderwerp.

We delen deze avond in een veilige setting waarbij we ruimte geven en ontvangen voor datgene dat onder de oppervlakte leeft binnen het thema De Dood. Ik zal jou daarbij uitnodigen om een laagje dieper te gaan dan je misschien gewend bent.
We komen niet in de therapeutische sfeer, maar zullen uitgaan van helen en delen door uitwisseling in de groep.

Maximaal 10 personen.
Kosten: 15 euro contant te voldoen op de avond.
Inclusief koffie thee en iets lekkers.
Aanmelden via info@doodnodig.nl  (Aanmelding betekent dat er op je gerekend wordt).

Er staan momenteel geen Deelbijeenkomsten gepland.

Voor verdere vragen kun je me altijd eerst even bellen (06-28536099)

 

DOODNODIG maakt verschillende thema’s rondom de dood bespreekbaar met als doel de angstcultuur en taboesfeer te doorbreken. De angst en taboe kan dan getransformeerd worden naar een diepere wijsheid waarin de dood er gewoon mag zijn en waaruit we kunnen leren over liefde en het leven. Door te delen en van elkaar leren in onze kijk op en ervaring met de dood.