Verdiepingsdag  met Peter Toonen
Zaterdag 11 april 2020, 11.30- 18.00 uur

Geannuleerd

 

Hoe 13.000 jaar misleiding en manipulatie ons wist te ketenen – en hoe daaraan te ontsnappen

Na een succesvolle eerste verdiepingsdag op 18 januari jl. hebben we een tweede dag gepland naar aanleiding van het boek “Opgesloten in een Piramide” van Peter Toonen.

Dat betekent dat de mensen die op de vorige verdiepingsdag niet aanwezig konden zijn nu alsnog de gelegenheid krijgen. Het is niet van belang of je aanwezig was bij de lezing van Peter of bij de eerste Verdiepingsdag. Het is een vrije instroom.
Ook mensen die het boek (nog) niet kennen, en niet bij de lezing waren, zijn van harte welkom om zich aan te melden.

Een dag waarin we, onder leiding van Peter Toonen, dieper ingaan op de in de lezing en in het boek beschreven krachten die onze planeet gevangen houden: het kunstmatige veld dat we kennen als de controle-matrix, kortweg de Matrix genoemd.
Niet alleen gaan we zien hoe diep deze matrix ingrijpt in ons dagelijkse leven, maar ook hoe we ons ervan kunnen bevrijden.
Wat we de ‘werkelijkheid’ noemen is hoe jij en ik deze waarnemen. Naast het delen van praktische tips en informatie zal er vooral gewerkt worden met ervaringsgerichte oefeningen over hoe jij de geboden onderwerpen waarneemt en hoe jij er mee wilt werken.
We zijn naast schepsels ook scheppers op Aarde. Wat wil je scheppen en hoe?

We bespreken we tot in details de herkomst van de krachten van de Matrix en hoe ze in de loop van duizenden jaren de menselijke geschiedenis hebben bepaald.
Sleutelwoorden: buitenaards, meta- en multidimensionaal leven, piramidale samenleving, verstedelijking, mythen, religie, geldsystemen en materieel bezit als machtsmiddel of als liefdevolle scheppingsmogelijkheid.
Daarnaast onderzoeken we hoe deze krachten kunnen werken in ons dagelijkse leven op het persoonlijke vlak: werk, relaties, gezondheid, enzovoort.
Sleutelwoorden: psychopaten herkennen, robotisering, ‘sheeple’ versus ‘het zwarte schaap’, van hoofd naar hart, samenwerking, bewustzijnsgroei.

De oefeningen behelzen onder meer: van ‘hoofd naar hart’ gaan, DNA-healing, actieve bescherming tegen negatieve krachten zoals die van psychopaten en van 5G, de kracht van het hart. In het kort: we beleven een dagje buiten de Matrix (!).

We gaan die dag in de Zonnekamer van de Boerderij (Son en Breugel) de diepte in op de materie van de in het boek beschreven krachten die onze planeet gevangen houden: het kunstmatige veld dat we kennen als de controle-matrix, kortweg de Matrix genoemd.
Niet alleen gaan we zien hoe diep deze matrix ingrijpt in ons dagelijkse leven, maar ook hoe we ons ervan kunnen bevrijden.
Wat we de ‘werkelijkheid’ noemen is hoe jij en ik deze waarnemen.
Naast het delen van praktische tips en informatie zal er vooral gewerkt worden met ervaringsgerichte oefeningen over hoe jij de geboden onderwerpen waarneemt en hoe jij er mee wilt werken.

 

Peter Toonen
Peter (1958) is coach, inspirator, verteller en schrijver van negen boeken en vele artikelen vooral over de Maya kalenders. Al meer dan twintig jaar verschijnen regelmatig publicaties en columns van hem en interviews met hem in diverse tijdschriften over deze en andere onderwerpen.
In de afgelopen jaren heeft hij zich toegelegd op het onderzoeken en beschrijven van de structuren die in onze huidige realiteit aanwezig zijn en de fenomenen die daarvan het resultaat zijn. De combinatie van zijn passie voor tijd en geschiedenis en zijn vermogen de energetische aard van zaken in beeld te brengen, benut hij graag om het onzichtbare zichtbaar te maken in ons en om ons heen.
In 2007 heeft hij de opleiding Energetisch Coach opgezet, die in 2013 is getransformeerd tot de opleiding Bewustzijns Coach te Utrecht en Roosendaal.

In 2003 won hij de Frontier Award voor zijn grensverleggende werk op het gebied van wetenschap en spiritualiteit. Via landelijke radio en tv werd hij bekend als ‘2012 deskundige’. Zijn motto is Hou het simpel. Maar ook: De enige werkelijke groei is die van bewustzijn.

Deelname alleen na aanmelding via info@doodnodig.nl
De kosten voor deze dag zijn : 65 euro p.p. Graag contant te voldoen in een envelop met jouw naam erop. Via factuur (op bedrijfsnaam) is ook mogelijk.

 

 

DOODNODIG heeft als hoofddoel de dood uit de taboesfeer te halen en bewustwording te creëren voor ieder die, op welke manier dan ook, met de dood te maken krijgt. Iedereen dus!