De CrownReading

Waar gaat deze tijd nou werkelijk over? Dat vroeg ik me onlangs af. In deze tijd van veranderingen is er bij mij meer dan ooit de behoefte aan inzichten in mijn eigen innerlijke proces om zo mijn eigen pad te blijven lopen en keuzes te maken die in lijn zijn met wie ik werkelijk ben. En om dat wat ik niet ben -en dat is heel wat- volledig los te laten.

We zijn nu zo veel bezig met wat er in de buitenwereld gebeurt. Veel van onze medemensen lijden op één of andere manier onder de grote veranderingen die wereldwijd gaande zijn. Je eigen gezin of familie, de directe omgeving, een beroepsgroep, kinderen, jongeren, ouderen. Maar ook mensen aan de andere kant van onze mooie planeet Moeder Aarde. We zien veel leed om ons heen en het roept vragen en emoties op. Onbegrip, onzekerheid, eenzaamheid, medeleven, hoop, boosheid en angst. Vooral angst. Doodsangst is momenteel één van de sterkste energieën die wereldwijd gevoeld, maar ook verspreid, wordt. Een veld van angst hangt sinds een jaar over de aarde heen en is steeds sterker geworden door de maanden heen.
Het antwoord op angst is Liefde. En dat zie ik nu ook sterker en sterker verspreiden. Het duister mag aan het licht komen en omgezet worden tot de kroning van jouzelf. Het (her)ontdekken van jouw innerlijke Koning of Koningin. dat heeft niets met macht te maken, maar wel met in jouw innerlijke authenticiteit en werkelijke kracht te komen.

Het antwoord is liefde. Liefde voor mijn medemens, voor de kwetsbaren, geliefden, maar ook -juíst ook- voor de mensen die deze liefde zelf niet kunnen opbrengen voor anderen en zichzelf. De mensen die mij de spiegel voorhouden en -vaak uitvergroot- datgene laten zien dat ik in mijzelf nog mag aankijken en transformeren. Want vanuit deze liefde kan ik de schaduwkanten van de ander, maar vooral ook die in mijzelf, begrijpen en vergeven.
Zo kom ik tot Onvoorwaardelijke Zelfliefde.

Deze liefde vanuit vergeving is in mijn ogen het grootste goed en de ultieme bevrijding ín ons. Het lijkt een groot offer om dat wat wij afkeuren en verafschuwen in de ander aan te gaan kijken zonder oordeel met een liefdevolle benadering. Toch denk ik dat we hier heen mogen en dat dit de sleutel is tot een betere wereld.

Hoe werk ik?
Vanuit mijn intuïtieve werk kan ik hierin tot steun zijn met een CrownReading waarin jouw Dark Sides aan het Licht mogen komen. Een reading waarin jij je kwetsbaar opstelt naar jezelf door dat wat aan schaduwkanten, gezien mag worden.
Ik stem me daarbij af op een recente foto van jou en een vraag of thema dat door jou NU aangekeken wil worden. Door op zielsniveau in contact te treden via deze die foto krijg ik informatie door in beelden, geluiden, gevoelens, sensaties, dat ik via automatisch schrift in woorden omzet en verwerk in een verslag. Ik ben als het ware een ‘doorgeefluik’ en kan door de tijdlagen heen informatie verzamelen.

Het gaat er in mijn ogen dus niet om dat we een virus of crisis vermijden of bestrijden. Het is een transformatie van de gehele mensheid, waarin we de aarde meenemen naar een hogere frequentie van bewustzijn. In die reis mogen we alles loslaten wat niet van ons is en wat wij niet zijn om zo te worden tot wie we wel zijn; Oneindig Bewustzijn.

Tot alles in staat met onze eigen scheppingskracht. Het afleggen van onze innerlijke demonen is daarin een onvermijdelijke stap in het proces.

We hoeven niemand wakker te maken. We hoeven niemand te veroordelen of buiten te sluiten, hoe onwetend, duister of anders denkend die ander ook is. Alles zit IN ons en met de transformatie in ons kunnen wij ook de ander meenemen op die reis van Duister naar Licht.


Voor een CrownReading reken ik 75 euro plus 21% BTW. Ik stuur de factuur samen op met het verslag, wat betekent dat ik vooruit werk vanuit vertrouwen. 

 

 

 

 

Een CrownReading:
* heeft als doel helpend en ondersteunend te zijn in datgene dat nu in jou leeft.
* kan jouw helpen om jouw schaduw in Licht om te zetten.
* brengt jou in contact met jouw hoogste goed, jouw kroon, de kruinchakra.