Raak mij

Ergens in jouw leven hebben de dood en jij elkaar ontmoet. Er is een ervaring, of meerdere, die jou hebben geraakt in het hart. Of dat nu angst is,  wijsheid, of liefde.

 

De dood heeft jou iets verteld wat jou heeft gevormd tot wie je nu bent.

Het heeft je iets gegeven waarmee je verder mag. Of moet. Het is niet altijd gemakkelijk, maar het is wel Waarheid. Aan jou de keuze welke weg je in je verdere leven bewandelt met deze bagage.

 

En zo zal de dood door jouw leven heen steeds weer iets komen vertellen. Steeds vanuit een andere hoek. Soms subtiel, soms ook genadeloos hard.
En zo lopen we allemaal ons pad door het leven heen.

Door jouw verhaal en ervaringen te delen, deel je jouw waarheid en jouw wijsheid met een ander. Die ander kan daar troost, inzichten en een opening voor het  Leven en Liefde uithalen.

Jullie raken elkaar aan door naar elkaar te luisteren, met elkaar te delen, jezelf te openen in je kwetsbaarheid en daardoor ook te kunnen helen. Jezelf en de ander.

 

Regelmatig organiseer ik deelbijeenkomsten waarin we in een veilige setting en in een prettige en zachte omgeving onze ervaringen delen. Daarin raken we elkaar aan en gaan aan het einde van de bijeenkomst naar huis met meer inzichten, wijsheid en liefde vanuit ons hart. Voor de ander en voor elkaar.

Meld je aan voor één van de volgende bijeenkomsten via mijn facebookpagina Doodnodig of via mijn website doodnodig punt NL
(De eerstvolgende bijeenkomsten vinden plaats op donderdagochtend 4 oktober en dinsdagavond 16 oktober).

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *