Spiegelbeeld april 2020 / Bewustwording rondom de dood deel 1 en 2

Bewustwording rondom de dood!

Zie jezelf eens een reis maken rondom het thema ‘de dood’. Loop eromheen, kijk en voel wat je allemaal tegenkomt: de fysieke dood, rouw, reïncarnatie en het hiernamaals, diverse culturele rituelen en gebruiken. Maar ook angst en allerlei andere oncomfortabele emoties over het mysterie dat we de dood noemen.

Door de dood bespreekbaar te maken doorbreken we de angstcultuur en taboesfeer. Zo kan het onbekende getransformeerd worden naar een diepere wijsheid waarin de dood er gewoon mag zijn en van waaruit we kunnen leren over liefde en over het leven.

Klik op de links voor het artikel

Bewustwording rondom de dood 1

Bewustwording rondom de dood (2)

 

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *